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자료명/저자사항
전통발효식품의 세계화를 위한 상품화 전략 : 한국농업근현대화 100년 기념 국제심포지엄 / 농촌진흥청 농업과학기술원 ; 농산물이용연구회 [공동]주최 인기도
발행사항
수원 : 농촌진흥청 농업과학기술원, 2006
형태사항
108 p. : 삽도, 도표, 사진 ; 30 cm
주기사항
일시: 2006.7.20 09:30
제어번호
PAMP1000019762
원문
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[cover]

Welcome Address

Congratulatory Address

2006 International Symposium Program

Contents

The recent topics on Japanese sake and shochu brewing/Yuichiro Sato 12

Trends in brewing technology for traditional alcoholic beverages in Korea/Tae-Young Kim 23

Current research and technology of Indonesian traditional fermented foods/Kapti Rahayu 43

Current status and product development directions of fermented soybean products in Korea/Dong-Hwa Shin 59

Introduction of Chinese spirits and its developing tendency/Qijun Wang 76

Developing Korean traditional salted and seasoned vegetable products "jangazzi": Current status and future prospect/Gap-Soon Moon 91

[copyright] 120

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