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논문명/저자명
특급호텔 조리사의 원가의식과 메뉴개발 수행 및 만족도간의 상관관계 연구 = Study on relation between cost awareness and performance and satisfaction of menu development of deluxe hotel chefs / 김세환 인기도
발행사항
안성 : 한경대학교 대학원, 2016.2
청구기호
TM 641.5 -16-3
형태사항
50 p. ; 26 cm
자료실
전자자료
제어번호
KDMT1201607392
주기사항
학위논문(석사) -- 한경대학교 대학원, 생활과학과 영양조리과학전공, 2016.2. 지도교수: 강근옥
원문

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표제지

목차

국문요약 8

I. 서론 10

II. 연구내용 및 방법 14

1. 조사도구와 조사대상 14

2. 조사자료의 분석방법 14

III. 결과 및 고찰 15

1. 조사대상자의 일반적 특성 15

2. 메뉴개발 및 관리에 대한 인식 17

3. 원가관련 인식 현황 24

4. 메뉴개발 중요도 인식 현황 34

5. 원가와 메뉴개발 만족도의 상관관계 44

IV. 요약 및 결론 49

참고문헌 51

ABSTRACT 53

부록 55

〈Table 1〉 General characteristics of subjects 16

〈Table 2〉 Recognition on menu development 19

〈Table 3〉 Most important factor for menu development 19

〈Table 4〉 Personal satisfaction after menu development 21

〈Table 5〉 Request for active menu development 22

〈Table 6〉 Recognition on menu development according to general characteristics 23

〈Table 7〉 Chef's recognition on cost 25

〈Table 8〉 Recognition on cost according to general characteristics 27

〈Table 9〉 Chef's recognition on importance of cost 30

〈Table 10〉 Chef's satisfaction on menu development based on cost 30

〈Table 11〉 Recognition on importance of cost and satisfaction on menu development based on cost according to... 32

〈Table 12〉 Importance of menu development 35

〈Table 13〉 Recognition of importance for menu development according to general characteristics 36

〈Table 14〉 Influence of restaurant director on menu development 39

〈Table 15〉 Environment factor for menu development 39

〈Table 16〉 Influence factor of restaurant director and environment factor according to general characteristics 40

〈Table 17〉 Satisfaction on menu development 42

〈Table 18〉 Correlation between cost and menu development 44

〈Table 19〉 Satisfaction on menu development and correlation between cost and menu development according to... 46

〈Table 20〉 Recognition on cost and menu development and their... 48

〈Table 21〉 Regression analysis on cost and menu development 48

[Fig. 1] Correspondence analysis between general characteristics and most... 20

[Fig. 2] Influence of director's menu development and its relationship to... 43

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